Tilbakemeldinger fra deltakere på VIP jentekvelder

 

( HER finner du oversikten over sesongens jentekvelder )

Renate 32 år:

Mitt første besøk hos deg var fantastisk!!

Følte meg som eit troll når eg gjekk inn døra.

Har aldri følt meg komfortabel forran eit kamera, har alltid vert den som sto bak.

Når eg fekk sjå bilda som du tok fekk eg sjokk!

Var ikkje helt sikker på om det var bilde av meg.

Du sa ting til meg som eg har bært med meg i hjertet siden.

Det takker eg deg for ?

Mitt andre besøk var en like fin opplevelse og eg gleder meg til fleire besøk i framtida.

Du får oss til oss føle oss verdifulle, du ser menneske forran deg, du er ærlig, det var lærerikt, du gir god selvfølelse, du får oss til og stråle på bilda og du får fotografering til og vere ei hyggelig stund med mykje latter og glede ?

Takk

Maria 47 år:

Jeg har deltatt på 3 jentekvelder. De har virkelig fått frem «prinsessen i meg». Har gått så langt ut av komfortsonen at jeg publiserte bildene som Synøve tok av meg i undertøy! Etter make up-kurset så har jeg for første gang begynt å bruke make up daglig. Jeg skal melde meg på neste kveld, som belønning når jeg har nådd mitt delmål om 10 kg vektreduksjon. Som kronisk syk gir VIP Jentekvelder en skikkelig energi- og selvtillitsboost. Skulle ha hatt det på blå resept.

( HER finner du oversikten over sesongens jentekvelder )

Gunhild:

Eg har vore med på to VIP-kveldar hos Synnøve. Ho er ei flott dame og eit flott menneske ? som greier å få fram den indre skjønnhet i kvar deltakar. Mi historie om kva sminke og fargar betyr for meg; i okt 2013 hadde eg meldt meg på kurs ? som var 08.10. Denne dagen omkom dattera mi i ei arbeidsulukke ? så eg fekk brått og brutalt eit heilt anna fokus.Månaden etter fekk eg påvist brystkreft. Verden var kaos, men også gode og lyse stunder.På vårparten i 2014 melde eg meg på nytt på Synnøve sitt kurs. Det vart ei veldig god oppleving. Eg var midt i kreftbehandlinga. Hårlaus og bleik. Eg valde å gå utan parykk fordi det var det som kjendest rett for meg. På kurset fekk eg lære om sminke. Og eg forstod at ved å bruke fargar i fjeset, så gjorde det til at eg kunne kjenne på livsglede. Glede av å sjå bra ut. Sminke og fargar er ikkje berre «dolleri». Det verkar positivt inn på kropp og psyke. I alle fall for min del. Når eg låg i sjukesenga, med slangar både her og der, cellegift og lave blodverdiar, så utgjorde litt lipgloss ein stor forskjel for velveret. Tenk på det; at så lite, fekk meg til å sette meg betre opp i senga og tenke positive tankar.I des -14 braut eg eine ankelen. Då var begeret fullt, og apatien kom krypande. Velvære og utsjånad vart eit ikkjeeksisterande tema. Var så svak i kroppen at eg måtte ha rullestol. Greidde ikkje bruke krykker. Etter 3 mndr var eg så pass at eg orka å ta fatt på livet igjen.Eg tusla eg ut på badet og fann mascara og lipgloss. God følelse. Og eg sende ein takknemleg tanke til VIP ? jentekveld.Når dagen min er eit stort ope sår = saknet etter Thea, så let eg tankane kretse ei god stund rundt desse følelsane. Etterpå «ser eg meg sjølv i speilet» og tenker; Livet mitt er hardt og tøft, men også fylt av mykje glede og takknemlighet. Glede over dagen i dag, familie, barnebarn, at eg kan gå på jobb osv. I august i år, fekk eg diagnosen cøliaki, så no syns eg at eg har fått min kvote av utfordringar. Tenker at dette også går seg til etter kvart.I oktober -15, var eg nok ein gong på VIP-kveld, og hadde stor glede av det. Det er så fint at slike damer som Synnøve finst. Ho tenker på kvar enkelt av oss som kjem på kurs. Ho tenker at kvar deltakar har si eiga historie på godt og vondt. Ho har ei genuin interesse av å lære vidare til andre det ho sjølv har lært ang sminke, og at fargar har positiv innverknad på oss som mennesker. Ho får oss til å føle oss bekvem i fotosituasjonen, og elles heile kvelden. Det er veldig kjekt for meg å ha bilda ho har teke av meg – utan hår og med hår Tusen takk for gode stunder på VIP-jentekveld

Stine: ALLE skulle hatt en kveld med deg. Har aldri følt meg fin før jeg kom ut fra deg Har vært så heldig å fått 2 slike kvelder med deg😍 Å skulle gjerne tatt fler😉😉😉😉 Du fikk meg til å finne fram noe jeg aldri hadde sett ved meg selv

Wenche 40 år:

Jeg er en gift dame på 40 år med 3 barn,så ej burde vel kanskje vere fornøyd med meg selv tenker mange.Men siden er en helt annen ej har aldri likt min egen kropp ,for brede hofter ,små pupper ,store lår,ja alt annet som ej ser i speilet.

Selvtillit har eg heller aldri hatt,mange tanker surrer rundt i hodet mitt,som stakkars min mann som må leve med meg,det må da finnes noen der ute som er bedre for han enn meg,,og ikke bare sliter slike tanker på ein selv ,men også på den du bur la med,den hemmer seg rett og slett i samlivet.

Men så inviterte ei venninne meg med på VIP kveld med Synnøve Sorthe,og da var det gjort,grudde meg gjorde ej ja.men dagen kom ,og det er ein dag ej aldri vil glemme!!!

Den forandret mitt syn vertfall ,vi vart sminket og kledd,og for min del i ein kjole ej aldri i mitt liv hadde trudd ej skulle bruke eller ,passe eller ta på meg.men den var bare meg,og skryter og gode ord lot ikke vente på seg verken frå butikk ansatte .andre kursdeltakere eller Synnøve selv.Og da bildene kom ,da såg ej selv at ej faktisk er ei flotte dame ,ja tom til tross min kropp,så syntes ej nå at ej faktisk er flott og selvtillit har ej fått med,er ikke så negativ lenger,kjøper sminke ,noe ej aldri har brukt,.og tør og bruke tilsittende klær og fremdeles føle meg vel.Så nå har det blitt 2 slike VIP kvelder på meg,og flere det blir,for ej skal bygge opp meg selv:)Tom mannen min har merket forandring,ej er tryggere på meg selv,og ikke lenger negativ ,sier tom at han ikke finner flottere dame enn meg!,,

Noe ej aldri har trodd ej skule si eller mene:)

Så VIP kveld med Synnøve har endret meg og mitt liv,noe ej er så utrolig glad for,så dumt at ej gikk 40 år før ej oppdaget at ej faktisk er flott slik ej er,med min kropp slik den er skapt og blitt etter 3 barnefødsler.

Så dette er noe ej anbefaler alle sammen ,det blir flere kvelder på meg,og bildet frå min første VIP kveld er i stua til påminnelse om at ej er flott slik ej er,og at ej faktisk er verdt noe selv om ej ikke er supermodell pen eller har kropp som en modell,men ej er meg og bare meg selv og STOLT er ej nå av det

Synnøve ej er ikke flinke til å skrive Desverre , men kjære vakre deg du har forandret mitt liv,så takk for at du er den du er og att du dette gjør!!!!

( HER finner du oversikten over sesongens jentekvelder )

 

Hanne 54 år: Etter en lang og vondt tid,med brystkreft,operasjoner , cellegift,stråling og samlivsbrudd var jeg totalt ute av denne verden .

Jeg var «ingensteds » bare eksisterte og prøvde å holde meg oppe. Jeg er veldig opptatt av «fashion «; vært min jobb i alle år . Viktig for meg å få det beste ut av meg selv . Overvektig og uten glød ,var hverdagen min var for sliten til å trene . Fatigue og seneskader hadde tatt over min kropp .

Så dukker Synnøve opp på Facebook , og jeg ble så glad , og meldte meg på , litt fullt med angst .

Nå kunne jeg komme meg ut i trygge omgivelser og bli fin igjen «hurra»og Synnøve gjorde alt for at jeg skulle trives .

Dette var en «boost» for mitt liv ..

Vi kosa og skravlet og hadde en fantastisk kveld .

Jeg fikk en ny start , nå turde jeg gå ut alene igjen .

Jeg ble så fin og begynte å føle meg vel igjen . Synnøve tar fantastiske bilder , så man blir så fin utgave av seg selv .

Dette er noe alle damer , syke og friske burde unne seg . Det er mine beste anbefalinger , det «gjorde » noe meg

Mary-Ann:

Jeg hadde aldri i livet trodd at jeg kunne bli tilnærmet modellfin…jeg som har fått høre at jeg var stygg, helt fra barnsben av! Du gjorde underverker med meg, med å finne rette fargen og å vise meg helt enkle sminketeknikker. Og sminke tilpasset alder. Du er kjempedyktig, Synnove, rett dame på rett plass, du vet hva du holder på med! Tusen takk

Finn din VIP jentekveld her !

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s